Preview Mode Links will not work in preview mode

UTVECKLA

UTVECKLA är kort och gott en podcast om utveckling. Av utvecklare, för utvecklare. Varje avsnitt handlar om ett specifikt ämne, där poddhostsen Simon Zachrisson och Tobias Dahlgren, vilka båda jobbar som utvecklare på Consid, diskuterar ämnet med en expert på området. Har du feedback, frågor eller funderingar? Maila oss på podcast@consid.se!

Dec 23, 2019

2019 års julspecial är här och det är inte vilket avsnitt som helst! Özlem Davidsson, IT-konsult på Consid, gästar nämligen poddens 15:e avsnitt för att berätta mer om Design Sprint! Trevlig lyssning!

Länkar från avsnittet:


Nov 26, 2019

Vad är WCAG? Hur gör man för att försäkra sig om att sin hemsida är WCAG-anpassad? Vilka är de fyra WCAG-grundprinciperna? Kan ett tillgänglighetsdirektiv vara roligt? Och hur går det egentligen för Tobias på Simons WCAG-quiz? Allt detta och mycket mer får du lära dig i avsnitt 14 av UTVECKLA med Jon...


Nov 13, 2019

Idag befinner vi oss i Orlando, USA där vi fått möjligheten att närvara på Microsofts årliga Ignitekonferens. Här har vi fått en närmare inblick i hur Microsofts moln-tjänster fungerar och hur Microsoft hoppas kunna utveckla företaget framgent. Med mig idag har jag Henrik Jacobsson och Stellan Runander som...


Oct 29, 2019

I det tolfte avsnittet diskuterar vi PIM (Product Information System) med PIM-experten Roy Eriksson. Vad är PIM? Hur har det förändrats genom åren? Och vad bör man tänka på som utvecklare? Allt detta och mycket mer får du lära dig i avsnitt tolv av UTVECKLA!

Höjdpunkter:

[00:01] - Intro med oss, Simon och...


Sep 30, 2019

I elfte avsnittet av UTVECKLA diskuterar vi UX-design med Madeleine Kusiffsky, UX-designer på Consid Communication. Trevlig lyssning!

 

Highligths:
00:00
Välkomna tillbaka! 
08:00 Välkommen Madeleine Kusoffsky! 
09:50 Vad innebär rollen som UX-designer? 
23:00 Skillnaden på UX-...